ONTSTAAN

Eerst was er wereldmuziek die ons samenbracht. Later, op een toevallige zondagochtend, kregen we de kans om te proeven van het gevoel om met ons 4 in een huiskameromgeving te mogen optreden. Dat smaakte naar méér. Onze 4 verschillende stemmen laten samenvloeien, als het ware 'clandestien op schoot' bij het publiek.

Kort daarna startten we met het zoeken, bewerken en arrangeren van nieuwe nummers.

Het kleine energieke virusje dat eerst nog onder de oppervlakte sudderde, zette voorzichtig zijn eerste stapjes in 2018, en moest noodgedwongen dat andere, grotere virus uitzweten tot we écht van start konden gaan met optredens.

Onze groepsnaam werd KLANDESTIEN, ook al omdat we de letters of klanken van onze namen zo mooi in het woord terugvonden.

Ons repertoire is waar we allen door gebeten zijn: Scandinavische muziek, maar ook Grieks, Pools, Engels, Ijslands, Georgisch, enz... schuwen we niet. En ons repertoire breidt alsmaar uit... Als het maar iets teweegbrengt. Emoties, kracht, passie.

PRAKTISCH

We zingen 't liefst a capella, met hier en daar een nummer begeleid op elektrische piano. Het liefst akoestisch, want we zingen graag in de intimiteit van huiskamers of intieme concertzaaltjes. Ook het opluisteren van een vernissage, lezing, een afscheid, huwelijk,... kan zeker.  Voor een optreden vragen wij € 300.                           Vereist uw locatie door de grootte of akoestiek tóch versterking? Dan voorzien wij graag techniek vanaf € 150 extra. Waarop wacht u nog? 

CONCERTOVEREENKOMST Klandestien
Word – 581,5 KB 249 downloads